Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
18:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З 1 серпня міська рада має повністю перейде на систему електронних закупівель

З 1 серпня міська рада має повністю перейде на систему електронних закупівель
Члени комісії з питань бюджету, фінансів та місцевого самоврядування нагадали керівникам підприємств, що вже з 1 серпня міська рада має повністю перейти на систему електронних закупівель. Деякі з комунальних підприємств лише починають запроваджувати цю систему у своїй роботі, інші - вже давно нею користуються.

Так, комунальне підприємство «Дніпропетровський електротранспорт» проводить закупівлі через систему ProZorro з жовтня минулого року.

За словами в.о. директора КП «Дніпропетровський електротранспорт» Володимира Легкого, на сьогодні комунальне підприємство провело 311 процедур через цю систему. Ще 50 - у стадії підготовки. Через ProZorro були проведені закупівлі на суму близько 8 мільйонів гривень.

За словами Володимира Легкого, одна з основних проблем при проведенні закупок через систему Prozorro– це невідповідність вимогам товарів, що поставляються. Депутати одразу порадили керівникам підприємств більш детально прописувати свої вимоги при підписанні договору.

А експерт дніпропетровської обласної державної адміністрації у сфері запровадження системи Prozorro Денис Селін зазначив, що в умовах торгів можна прописати можливість пробного постачання, для перевірки відповідності вимогам підприємства.

«Заслухавши керівників комунальних підприємств, які вже мають досвід роботи у системі ProZorro ми з'ясували, що вони стикаються ще з однією проблемою – деякі бізнесмени не хочуть працювати по електронній системі. Мені здається, це через недостатню інформованість представників бізнесу. Можу сказати, що Prozorro - це система майбутнього і головна її мета позбутися корупції. Тому ми жорстко будемо контролювати її запровадження у роботі комунальних підприємств», - сказав Артем Хмельников.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті