Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
20:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відбулася демонстрація велосипедистів

Вчора, 11 липня в Дніпропетровську відбулася демонстрація велосипедистів. Її учасники проїхали вулицями міста близько 40 кілометрів. Під час акції до багатьох велосипедів були прикріплені гасла: „велосипед не іграшка, а транспорт”, „Ми всі - водії”, „День поваги до велосипедистів”. Також маніфестанти розповсюджували листівки з витягами з ПДР і рекомендаціями до водіїв по уникненню зіткнень з велосипедистами.

Але, нажаль, навіть ця акція не обійшлася без дорожніх пригод. Водій автомобіля почав рух від бордюру, „не помітивши” колону демонстрантів, яка обминала його авто і збив один з велосипедів. На щастя, його власник не постраждав, а водієві довелося компенсувати збитки і неприємно спілкуватися з службовцями ДАЇ. Після оформлення ДТП і швидкого ремонту постраждалого велосипеда колона продовжила рух.

Якщо ж не брати до уваги цього інциденту, то акція пройшла організовано і мирно. Істотних перешкод дорожньому руху демонстранти не склали. Автомобілісти, здебільшого відносилися до неї схвально, адже вони потерпають від тих самих негараздів, проти яких протестували дніпропетровські велосипедисти – незадовільного стану доріг, відкритих каналізаційних люків на проїжджій частині, систематичних порушень Правил дорожнього руху з боку маршрутних таксі та ін.

Вимоги демонстрантів викладені в зверненні, яке буде сьогодні вручене до Дніпропетровського міськвиконкому. За допомогою сайту спортивно-туристичного клубу „Авангард” (www.avan.dp.ua) ініціатори акції планують повідомляти громадськість про подальший рух по цій справі.

Організатори акції планують зробити її щорічною а також прийняти активну участь в Всесвітньому дні без автомобілів, який відзначатиметься 22 вересня.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте