Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську на реконструкцію освітлення планують виділити 45 мільйонів гривень

У Дніпропетровську на реконструкцію освітлення планують виділити 45 мільйонів гривень
У Дніпропетровську на реконструкцію освітлення планують виділити 45 мільйонів гривень.

«Минулого року ця сума була 20 мільйонів. Плануємо, що завдяки збільшеному фінансуванню комунальне підприємство «Міськсвітло» зможе зробити капітальні ремонти та встановити вуличне освітлення, де його не було взагалі», - сказав під час засідання голова комісії з питань житлово-комунального та дорожнього господарства Дмитро Безуглий.

Він зазначив, що сьогодні представники комунального підприємства «Міськсвітло» презентували програму оновлення мереж освітлення. У попередньому розрахунку реалізація програми обійдеться у 500 мільйонів гривень. На виконання програми комунальники планують долучити кошти інвестиційного фонду або ж взяти кредит у банку.

Члени профільної комісії вирішили винести обговорення зазначеної програми на сесію міськради. До того, як питання вирішиться, депутати запропонували розділити програму на дві частини, в рамках вже існуючого фінансування.

Таким чином, частина коштів піде на встановлення енергозберігаючих ламп на центральних проспектах. Іншу частину коштів направлять у райони, в яких ніколи не було зовнішнього освітлення – встановлять опори та натрієві лампи, які згодом замінять на енергозберігаючі.

Загалом, на всю галузь комунального господарства із міського бюджету планують виділити близько мільярда гривень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Dym  (16.03.16 15:00): Статья ни о чем... Есть светодиодные светильники по 6 килогривен, которые ломаются через полгода. А есть старые добрые натриевые лампы, кпд по отдаче света люмен на ватт которых диоды ещё не превзошли. Вот интересно, в каком же направлении всё-таки двигаются наши руководители? Відповісти | З цитатою
LADY  (15.03.16 13:57): Жду второй год на углу С.Ковалевской и Кривоноса.Столб- а на нём наш- собственный светодиодный фонарь. После того как порывом ветра оторвало кусочек провода- висит " мёртвый". Всего то делов- подъехать с вышкой и скрутить 2 проводка ! Відповісти | З цитатою
Cветлый  (15.03.16 09:31): Статья ни о чём. Бла-бла-бла, куда конкретно уйдут деньги? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті