Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
15:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині до конкурсу перевізників не допущено жодного з кандидатів

На Дніпропетровщині до конкурсу перевізників не допущено жодного з кандидатів
Відкриття конвертів, перевірка документації, живе спілкування. На Дніпропетровщині пройшов перший в Україні он-лайн конкурс перевізників. У прямому ефірі члени комісії розповіли, що жоден з кандидатів не зміг підготувати документи згідно з законодавством. До конкурсу не допустили жодного з претендентів.

Новий проведуть найближчим часом, повідомив заступник голови конкурсної комісії Станіслав Робота.

Перший етап конкурсу проходив 28 січня. Тоді члени комісії розкрили перший конверт учасників. Надані документи перевіряли на достовірність та відповідність Закону.

За два тижні оголосили висновки: одні перевізники подали документи на авто, перероблені з вантажівок, інші – надали звітні папери не за встановленою законом формою. В результаті до конкурсу не допущено жодного з претендентів.

«Як замовники послуг, ми чітко дали зрозуміти перевізникам, що треба дотримуватись букви Закону, – сказав Станіслав Робота. – Ми уважно слідкуємо за якістю отриманих документів та термінами їх подачі, бо обираємо безпеку для пасажирів. Тільки чесний та відкритий конкурс, повна й достовірна інформація про його учасників, справні авто та професійні водії. Така позиція очільника регіону Валентина Резніченка». Новий конкурс проведуть найближчим часом.

Всього на Дніпропетровщині діє більше 200 приміських та 240 міжміських маршрутів. На них працюють близько 970 машин.

Gorod.dp.ua на Facebook.


пассажир  (16.02.16 17:54): создать коммунальное автохозяйство, возможно и не одно, всю прибыль в городской бюджет, дотаций не выделять - ведь бюджет состоит из народных денег, с неба в него ничего не падает. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті