Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
12:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Wi-Fi у маршрутках та курси для АТОшників: чим жила Дніпропетровщина минулого тижня

|«« «« »» »»|

Безкоштовний Wi-Fi у приміських маршрутках, 9 нових послуг на порталі iGov, третє місце серед держорганів країни з кількості проведених у системі ProZorro торгів, курси для АТОшників та багато іншого. Про життя Дніпропетровщини у попередні сім днів розповів радник голови ОДА Юрій Голик під час щотижневого брифінгу.

Дніпропетровська ОДА посіла третє місце в країні з кількості торгів у системі ProZorro. 9 нових електронних послуг з’явилося на порталі iGov – від будівельного паспорту на землю до розірвання договору оренди. «У планах на 2016-й перевести в електронний вигляд усі найбільш затребувані адмінпослуги. Це позиція очільника області Валентина Резніченка», – зазначив радник.

164 воїни звернулися до обласного центру допомоги бійцям АТО, 20 зателефонували на гарячу лінію психологічної підтримки. 12 демобілізованих завершили навчання на безкоштовних курсах з веб-дизайну, організованих облдержадміністрацією. Зараз на IT-курсах навчаються ще близько 70 військових.

В області стартували курси з підготовки до ЗНО для дітей переселенців і учасників АТО. У регіоні завершився перший етап змагань з лазерних боїв. Лікарні області отримали 2,5 тисячі упаковок «Таміфлю» – препарату проти грипу типу А. Конкурсна комісія почала перевіряти перевізників, які беруть участь в конкурсі на приміські та міжміські маршрути. Субсидії призначено 8,5 тисячі сімей регіону. Загалом таку держдопомогу на Дніпропетровщині отримують вже 430 тисяч родин.

Радник голови ОДА розповів й про плани. Зокрема, про ноу-хау у приміських маршрутках Дніпропетровщини. Там випробують спеціальний електронний термінал, який після оплати проїзду платіжною карткою видаватиме пасажиру квиток. А ще фіксуватиме пасажиропотік та кількість пільговиків. Також у громадському транспорті встановлять Wi-Fi, розповів радник голови ОДА.

Wi-Fi з’явиться і на вулицях Дніпропетровська. Це кінцева зупинка на пр. Миру і сквер на пр. Героїв.

Детально дізнатися, чим жила Дніпропетровщина минулого тижня, можна з повного публічного звіту.

Gorod.dp.ua на Facebook.


36,9  (09.02.16 09:25): откаты и пиар продолжается Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті