Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Перший в області коворкінг для IT-студентів відкриється наприкінці жовтня

|«« «« »» »»|

Ремонт в приміщенні майбутнього коворкінг центру для студентів-айтішників виконано приблизно на 50%. Зовсім скоро воно заповниться юними програмістами. Вони будуть тут вчитися, працювати, обмінюватися досвідом і знайомитися з майбутніми роботодавцями.

Коворкінг розташувався у гуртожитку Національного гірничого університету, на Карла Маркса, 17. «Він поруч з вишами. Студентам буде зручно приходити сюди, щоб обмінюватися досвідом, спілкуватися з фахівцями і робити перші професійні кроки», - зазначив директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Олексій Полторацький.

Для цього тут створять всі необхідні умови: потужна мережа WiFi, швидкісний Інтернет, екрани для презентацій. Приміщення розділене на три зони: простір для роботи, місце для семінарів і так зване IT-кафе, в якому можна просто поспілкуватися, випити кави або обговорити майбутній диплом.

Олексій Полторацький підкреслює - це перший в області коворкінг для студентів. Підтверджують це і самі айтішники: «У Дніпропетровську є подібні місця. Але вони розраховані на досвідчених спеців, а тому платні. Ми ж створюємо абсолютно безкоштовний простір, з усім необхідним, щоб студенти могли зростати професійно. Ідею запропонувала команда керівника Дніпропетровщини Валентина Резніченка, і ми з радістю відгукнулися», - зазначив представник громадського об'єднання «IT Рух Дніпро» Валентин Кожевников.

Зараз на 350 квадратних метрах метушаться робітники - шпаклюють, встановлюють санвузли, проводять електромережі. Але це ненадовго. Половину ремонту зробили за три тижні. З такими темпами коворкінг незабаром прийме перших гостей. «Тут з комфортом зможуть працювати сто студентів. Під час семінарів та майстер-класів коворкінг вмістить до 180 осіб», - зауважив Олексій Полторацький.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Масло масляное  (07.10.15 14:36): Вы хоть переводите на нормальный язык такие новые неологизмы. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті