Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Екологічні дозволи онлайн для підприємців Дніпропетровщини стануть доступні найближчим часом

Екологічні дозволи онлайн для підприємців Дніпропетровщини стануть доступні найближчим часом
Над таким проектом вже працює департамент екології та природних ресурсів Дніпропетровської облдержадміністрації, який спільно з Мінекології України та Держагенством з питань електронного урядування України роблять перший крок до єдиного інтегрованого дозволу у сфері екології.

Про це заявив очільник регіону Валентин Резніченко.

Вже майже півтора року, як підприємства середнього і великого бізнесу не можуть отримати дозвіл на операції з відходами. Причина - відсутність порядку видачі. Фахівці вирішили не лише розв’язати цю проблему, а відразу дати можливість бізнесу отримувати дозвіл online.

«Після вдалого старту електронної декларації про відходи, Міністерством екології та природних ресурсів України створено робочу групу, яка в найкоротші терміни представить проект з надання електронного дозволу на операції з відходами. Дніпропетровщина прагне не просто забезпечити дозволами у паперовому виді, а виробити систему ефективного адміністрування дуже непростої сфери поводження з відходами», - наголосив Валентин Резніченко.

До складу робочої групи увійшли в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської облдержадміністрації Руслан Стрілець, керівники обласних департаментів екології та природних ресурсів Харкова й Запоріжжя та інші.

1 липня стартував проект онлайн реєстрації відходів. 16 тисяч підприємств Дніпропетровської області тепер будуть подавати декларації через Інтернет Цей проект реалізується в рамках програми з пілотною назвою «Електронна влада», яку ініціював голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. Очільник області поставив перед відповідними службами завдання звести до мінімуму контакт чиновників та підприємців. Нова форма декларації про відходи – це ще один приклад швидкого отримання адмінпослуг у зручному для громадян Інтернет-режимі. Подати декларацію про відходи вже можна на сайті menr.in.ua.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті