Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
17:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На сайті Eway.in.ua можна стежити за рухом 15 приміських маршруток

На сайті Eway.in.ua можна стежити за рухом 15 приміських маршруток
Тепер можна в реальному часі побачити, де знаходяться автобуси більш ніж 15 приміських маршрутів Дніпропетровська. Для цього потрібно мати під рукою Інтернет. Кількість маршруток, що вийшли в он-лайн, збільшується щодня.

Про це повідомили в управлінні інфраструктури Дніпропетровської облдержадміністрації.

Тепер кожний мешканець Дніпропетровщини може не тільки подивитися в мережі, де знаходиться потрібна маршрутка, а й проконтролювати - чи сумлінно працює перевізник: «Керівник регіону Валентин Резніченко дав чітко зрозуміти, що робота ключових підприємств області має бути максимально прозорою, - пояснив начальник управління інфраструктури Тимур Швець. - Ми зробили ще один крок у цьому напрямку - відкрили GPS-дані приміських маршруток для широкого загалу. Тепер кожен мешканець регіону може перевірити якість роботи перевізників».

Щоб подивитися, де їде автобус, необхідно зайти в розділ «Схеми маршрутів» на ресурсі www.eway.in.ua і вибрати потрібний напрямок. Поки що GPS-дані відкриті тільки у 15 приміських маршрутів Дніпропетровська. Але, як зауважив Тимур Швець, щоденно відкривається нова інформація.

Надалі планується публікувати GPS-дані маршруток на сайті контакт-центру ОДА e-contact.dp.gov.ua, а згодом навіть розробити мобільний додаток.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті