Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
13:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До боротьби з контрабандою зброї треба підключити волонтерів — Валентин Резніченко

До боротьби з контрабандою зброї треба підключити волонтерів — Валентин Резніченко
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко закликає волонтерів долучитися до боротьби з поставками нелегальної продукції в зону АТО та незаконним обігом зброї.

«Дніпропетровська область знаходиться в ключовій транзитній точці і одночасно в безпосередній близькості до зони проведення АТО. Стоїть завдання – поставити жорсткий заслін незаконному обігу зброї та зупинити постачання нелегальної продукції на територію області. Ми маємо протидіяти їх поширенню», - говорить він.

Валентин Резніченко зазначив, що необхідно налагодити тісну співпрацю з сусідніми областями, об'єднати зусилля для зменшення трафіку незаконних поставок.

«Будь-яке пересування вантажного транспорту має знаходитися під контролем правоохоронних органів. Стаціонарні та мобільні блокпости повинні перекривати всі можливі основні дороги і польові шляхи. Необхідно створювати мобільні групи, які проводитимуть позапланову профілактичну перевірку в безпосередній близькості до Донецької та Луганської областей. Залучати до цієї роботи волонтерів. Контрабандистів і постачальників зброї необхідно затримувати на кордонах області», - підкреслив Валентин Резніченко.

За інформацією правоохоронних органів, лише в червні на Дніпропетровщині зареєстровано 95 фактів незаконного зберігання зброї, з початку року – 713 фактів.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


1968  (27.07.15 16:38): Ага - пчелы против меда. Відповісти | З цитатою
социальная справедливость  (27.07.15 14:12): страаашно чиновникам. боятся вооруженного народа. глядишь обидишь простого работягу, а он в ответ похулиганит по твоему мерсу из рпг и все. Відповісти | З цитатою
Адик  (27.07.15 10:06): При этом только ленивый еще не указал на проблему взяток на этих самых блокпостах и про то, что как раз волонтеры - основные поставщики оружия из зоны АТО. Відповісти | З цитатою
Воин АТО  (27.07.15 09:54): Долой конкурентов!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті