Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
03:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Днепропетровске прошел финальный этап шахматного турнира памяти Синицына

В Днепропетровске прошел финальный этап шахматного турнира памяти Синицына
Дніпропетровська міська рада закликає мешканців бути пильними для недопущення у місті терористичних актів, диверсій та інших надзвичайних подій.

«Якщо ви помітили осіб, які виявляють необґрунтований інтерес до об’єктів органів влади, підприємств, військових об’єктів, громадських місць, закликають до порушення цілісності країни, насильства, розпалюють взаємну ненависть, сіють паніку, оскверняють прапор, герб, гімн України, просимо терміново повідомляти до відповідних служб:

Управління Служби безпеки України у Днiпропетровськiй областi – (056) 744-85-19,

Дніпропетровського міського управління ГУ МВС України в Дніпропетровській області – 102, (056) 744-34-96 (чергова частина),

Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області – 101, 112, (056) 745-98-15», - йдеться у зверненні міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Василий  (30.04.15 23:28): Александр Синицын работал тренером ДЮСШ №9 с момента ее основания и до последних дней своей жизни. Александр Валерьянович учил шахматам детей до 13 лет. В память о тренере один из его воспитанников, Андрей Филатов, основал турнир, который проходит в Днепропетровске с 2001 года. В декабре проводятся областные соревнования, а в апреле Всеукраинские и международные. Андрей Филатов - один из совладельцев, член совета директоров транспортно-инфраструктурной группы «Н-Транс», президент Российской шахматной федерации, вице-президент Международной шахматной федерации (ФИДЕ). Відповісти | З цитатою
Зю  (30.04.15 03:42): Сер я и убог, кто такой - Синицын? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті