Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Фінінспектори Дніпропетровщини виявили втрат на 3,8 млн грн

Фінінспектори Дніпропетровщини виявили втрат на 3,8 млн грн
Фахівці Держфінінспекції в Дніпропетровській області під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності державного підприємства «Дніпропетровський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» за період з 01.01.2012 по 01.07.2014 виявили порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму понад 3,8 млн грн.

Зокрема, підприємство зайво виплатило субпідряднику 3,5 мільйона гривень внаслідок завищення вартості виконаних робіт з інвентаризації земель.

Крім того, через непроведення претензійно-позовної роботи підприємство недоотримало доходів на понад 200 ти сяч гривень .

Установлено також порушення з оплати праці та сплати єдиного соціального внеску, зайву оплату послуг, нестачу основних засобів.

За недотримання законодавства з фінансових питань відносно 2-х колишніх посадових осіб об'єкта контролю складено протоколи про адміністративне правопорушення. Керівнику підприємства направлено обов'язкові вимоги щодо усунення виявлених фінансових порушень.

Матеріали ревізії направлено до Управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Дніпропетровській області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


exses  (19.02.15 12:47): выявили нарушений
обнаружили потерь
просто молодца!
Відповісти | З цитатою
коблик валентин  (18.02.15 23:28): Я так довариваюсь об откате приднепровской железной дороге. https://m.youtube.com/watch?v=3PXCmdnOW5k Відповісти | З цитатою
Адвокат  (18.02.15 20:22): Знаете чем закончится дело, банальным решением вопросов в суде))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті