Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Фехтовальщик из Днепропетровщины занял второе место на этапе Кубка мира по фехтованию

Фехтовальщик из Днепропетровщины занял второе место на этапе Кубка мира по фехтованию
Ученик областной школы высшего спортивного мастерства Богдан Никишин в составе сборной команды Украины на очередном этапе Кубка мира по фехтованию на шпагах занял II общекомандное место.

Соревнования проходили в Ванкувере (Канада) с 13 по 15 февраля 2015 года. В соревнованиях приняли участие 23 команды мира.

Команда Украины (Богдан Никишин, Максим Хворост, Анатолий Герей, Дмитрий Карюченко) сначала обыграла сборную Аргентины (45:30), далее с преимуществом в один балл победила квартет из США (39:38), а в полуфинале также одним уколом выбила из борьбы действующих лидеров мирового рейтинга - французов (31:30).

Из 23 команд, участвовавших в турнире, сильнее украинцев стала лишь Швейцария, которая в финале победила наших ребят со счетом 45:41.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті