Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
10:23

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


21 березня 2018, 11:28

Потрібна допомога маленькій Маргариті Майоренко з Дніпра

У Дніпрі, в селищі Діївка Новокодацького району обласного центру, в маленькому будинку приватного сектору, проживає дружня та багатодітна сім’я Майоренко. Батько Володимир та мама Надія разом зі своїми старшими дітьми, 16-ти річним Давідом та 12 річним Даніілом, вже багато років допомагають лікувати та рятувати від хвороби наймолодшу представницю родини - маленьку Маргариту, якій зараз 5 років.
Маргарита з’явилася на світ у 2012 році, але на жаль дівчинка народилася інвалідом. Лікарі одразу поставили діагноз - Двостороння ущелина верхньої губи, двостороння ущелина м'якого і твердого піднебіння, альвіалярний відросток щелепи з порушенням функцій жування, ковтання і мови. Для усієї сім’ї безумовно такий розвиток подій став потрясінням, але незважаючи на усі складності, побутового і матеріального характеру, усі разом вони почали боротьбу за життя маленької Маргаритки. Батько Володимир Ігорович Майоренко звернувся в Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» з проханням надати фінансову допомогу на лікування його доньки Майоренко Маргарити Володимирівни. Фонд не тільки здійснив допомогу дніпровській родині, а й допомагає та підтримує багатодітну сім’ю протягом останніх п’яти років. З моменту народження Маргарити для неї було проведено вже шість складних операцій. Деякі були вдалими, деякі ні. І все ж таки, незважаючи на проблеми, у дівчинки є прогрес та позитивна динаміка лікування. Але для повного одужання та поверненню до повноцінного життя, треба зробити ще де кілька операцій, які будуть проводитися в медичному центрі Львова. Родина Майоренко живе дружно і кожен підтримує один одного, але коштів на операції вже просто нема, хоча усі представники сім’ї, навіть неповнолітні, намагаються працювати на будь яких роботах, щоб допомогти наймолодшій представниці їх родини.
Батьки звертаються до всіх небайдужих людей, підприємств,фірм та організацій. до бізнесменів та депутатів, до державної, міської та обласної влади, до усіх небайдужих з проханням матеріальної підтримки і допомогти маленькій Маргариті вирости повноцінною, здоровою дитиною.

Грошову допомогу можна перерахувати на картку: КБ «ПриватБанк» МФО 305299 №5168 7427 0499 4973 Майоренко Володимир Ігорович
або на рахунок МБФ Олександра Петровського «Солідарність»:
р / р 26001050000643 в ПАТ КБ Приватбанк м. Днепр МФО 305299 ОКПО 26438886
Призначення платежу: допомога Майоренко Маргариті Володимирівні.








Переглядів: 1193
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (21.03.18 11:32): Подробно:
https://www.facebook.com/mbfsolidarnost/posts/34035233647780 4
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті