Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
13:38

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

kogushka


28 лютого 2018, 22:11

активистке Днепра Людмиле Костряковой вручили уведомления о преступления

Уважаемые друзья и товарищи,враги!!! Следствие городской полиции Днепра вручила уведомления о совершения преступления активистке Днепра Кострюковой Людмиле Олеговне за нанесения мне телесных повреждений в помещении Днепропетровской обласной государственной администрации http://dnepr.web2ua.com/v-dnepre-razvernulsja-skandal-s-iz…/. Я хочу одного спаведливости согласна действующих законов Украины,!!! Пусть это будет уроком для других ,которые думают что можно меня оскорблять,унижать,писать лже информацию и за это им ничего не будет .Закон один для всех!!!

В Днепре избили активиста Евромайдана Николая Кожушко. Сейчас он находится в коме. Об этом сообщил участник Евромайдана в Днепре Игорь Руденко.

«SOS! Вниманию все общественников и неравнодушных жителей города Днепр. Сегодня в здании областной Адмистрации был ЖЕСТОКО избит главаный лидер Майдана, правозащитник детей, авторитетный человек с большой буквы к мнению которого прислушивались все общественники».

Руденко заявил о том, что избивала активиста общественный деятель Людмила Кострюкова.

«Побои наносила некая аферистка прикрерывающаяся непонятными общ. Организациями Кострюкова. НИКОЛАЙ в настоящий момент находится в очень тяжёлом состоянии в больнице. Просим Вас не оставить без внимания данный случай и превлечь к ответу гражданку Кострюкову , взяточницу и вымогательницу. Остальных же прошу помочь лидеру общественного мнения Кожушко Николаю лекарствами и витаминами. О дальнейшей судьбе буду информировать дополнительно. Слава Украине !!! Кострюкову к ответу».

В тоже время сторонники Кострюковой утверждают, что заявления об избиении — план по нейтрализации неугодных городской власти активистов. Подобную позицию выразила Ольга Бойко, представитель организации ‘Родинне коло загиблих Героїв».

«Это не ужас, а сценарий по нейтрализации неугодных власти ДУХОВНО ЖИВЫХ мыслящих ЛЮДЕЙ! Л.О. Кострюкова член нашей организации — ‘Родинне коло загиблих Героїв» и в обиду ее не дадим. Тем более таким провокаторам как кожушки. С каких пор он стал организатором Майдана?»https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2135895476641082&set=a.1396879533876017.1073741827.100006619513108&type=3&theater



Переглядів: 1682
Усі записи автора | << | >>

Андрей  (14.03.18 09:21): Для меня слово АКТИВИСТ ассоциируется с хулиганом, вандалом... с человеком, которому вседозволено. А ка вы считаете? Відповісти | З цитатою
Aktiv  (03.03.18 09:38): https://fex.net/#!677013487377?fileId=325712828 Відповісти | З цитатою
Aktiv  (03.03.18 09:38): у «високого керівництва».
Також ходять чутки, що у кінці навчального року Дніпропетровських коледж культури і мистецтв буде реорганізований, тобто більшість працівників скорочено. А ще вірогідніше - взагалі закритий, бо приміщення у якому зараз відбувається навчальний процес вже не є власністю міста або області.
Отже виходить що людина, яка призначена з порушенням існуючих норм закону не вважає за потрібне піклуватися про здоров’я своїх підлеглих та взагалі про навчальний процес. А можливо навіть робить це спеціально для формування негативного образу коледжу культури і заохочення звільнення працівників для полегшення «реорганізації» навчального закладу?
Відповісти | З цитатою
Aktiv  (03.03.18 09:37): Пояснюємо – коли усі учні у цей складний для країни час будуть намагатись зігрітись вдома, працівники цього закладу будуть сидіти у холодному приміщенні. Просто сидіти у замерзаючому приміщенні, бо котельня буде змушена понизити температуру до мінімумам + 25 градусів задля економії. Це значить що батареї, які розташовані на території закладу почнуть швидко охолоджуватися і температура впаде нижче зазначених законодавством + 17! Розпливчате «займатися методичною роботою» - це відписка, бо навчальні, тематичні та інші плани готуються перед навчальним роком і нагальної потреби їх переробляти немає. Інша «методична робота» не має нагальної потреби і може з успіхом виконуватися викладачами вдома.
Також ми навели довідки про Романа Івановича і з’ясували що він немає права займати, навіть тимчасово, посаду виконувача обов’язків, бо немає ні відповідної освіти, ні досвіду роботи у навчальних закладах. Але комусь було потрібне його призначення. Кому і навіщо треба питати у
Відповісти | З цитатою
Aktiv  (03.03.18 09:36): НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ ВИКЛАДАЧІВ НЕ ВВАЖАЮТЬ ЗА ЛЮДЕЙ!
Всіх встигла облетіти звістка про чергові вимушені канікули у зв’язку кризовою ситуацією з газом. Хтось вважає винуватцем Путіна, хтось дивиться у бік вищого керівництва нашої країни. Однак у ситуації про яку стало відомо нам розібратися набагато легше, бо сталася вона у самісінькому центрі міста Дніпро.
Це місто славиться своїми навчальними закладами, та «незручними ситуаціями» які у них стаються. І тут знову шок. Нова дирекція Дніпропетровського коледжу культури і мистецтв, більше відоме у області як Дніпропетровське училище культури, або ще простіше «кульок» (декілька років назад назва змінилася), не вважає своїх працівників за людей та порушує законодавство!
Ось документ, який потрапив до нас у руки і з якого ясно випливає що Лимарь Роман Іванович - в.о директора, яких доречи був призначених з порушенням існуючих норм та без погодження з працівниками коледжу не вважає співробітників людьми і відверто порушує їх права.
Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті