Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
14:18

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


21 лютого 2018, 15:19

Щорічна церемонія нагородження «Кращі спортивні досягнення Дніпра — 2017 року»

У Дніпрі, в культурно-діловому центрі «Менора» пройшла традиційна щорічна церемонія нагородження «Кращі спортивні досягнення Дніпра — 2017 року».

Серед нагороджених і президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Володимирович Петровський.
Вже шостий рік поспіль захід збирає під одним дахом практично всіх знакових людей, які присвятили своє життя спорту. Цей раз не став винятком.

У залі можна було побачити олімпійських медалістів, чемпіонів та призерів першостей Європи та світу, а також весь спортивний бомонд обласного центру: спортсменів, функціонерів, тренерів, ветеранів та меценатів.

Були відсутні лише ті спортсмени й тренери, хто в ці дні перебуває на змаганнях. І як завжди, нагородження було розподілено на номінації, яких було понад десять. Нагородження розпочалося з традиційного шоу пісочної анімації.

10-хвилинний ролик вийшов урочистим і водночас зворушливим. Його сюжет за допомогою незвичайної техніки, що увійшла в останній час в моду, відзначив всі головні спортивні події минулого року в Дніпрі.

Лауреати премії визначалися в 13-ти номінаціях. Склад претендентів називала спеціальна комісія, до якої увійшли керівництво Управління спорту міста й області, тренери збірних команд, голови міських федерацій, директори спортивних шкіл, журналісти та представники спортивної громадськості.

Кращими в 2017 році були визнані:
— в номінації «Вчитель фізичної культури» — Олександра Єфремова (СШ №1); — «Сила духу» — чемпіонка Дефлімпійських ігор дзюдоїстка Анна Шостак; — а «Спортивною школою року» стала СДЮСШОР №6; Вручали ж нагороди відомі люди нашого регіону: представники бізнесу, спорту, мистецтва, влади — які в тій чи іншій мірі пов'язані з розвитком спорту Дніпра. Все проходило по кращім церемоніальним зразкам: на сцену викликалися номінанти, а спеціальний гість, розкриваючи конверт, урочисто оголошував чергового лауреата.

В номінації «Лідер спорту серед ветеранів» визнано дзюдоїста Сергія Балабана; «Федерація року» стала — Федерація легкої атлетики Дніпра; А БК «Дніпро» став переможцем в номінації «Краща спортивна команда року». У минулому сезоні наш клуб став бронзовим призером чемпіонату Суперліги і володарем Кубка України.
— «Тренер року» — Ольга Маркіна, яка тренує відомого фехтувальника Богдана Нікішина; — «Спортсменка року» — чемпіонка світу серед юнаків зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх.
— Минулий рік змінив моє життя, — поділилася своїми враженнями, 16-річна «зірочка» дніпровського спорту Ярослава Магучіх. Я стала чемпіонкою світу, і довелося почати давати інтерв'ю. Це було незвично. Я просто ходила займалася спортом, а тут почали навіть дізнаватися. Плани на 2018 й рік? Буду брати участь в чемпіонаті України, який є відбірковим до чемпіонату Європи. А там вже постараюся потрапити на юнацькі Олімпійські Ігри. Дуже хочеться цього добитися!

— «Спортсменом року» визначили нашого відомого та титулованого спортсмена плавця Андрія Говорова, який є не тільки патріотом Дніпра та України, а і йде своїм шляхом до головної мети – золотої медалі Олімпійських Ігор. Змаганням 2017 року визнали молодіжний чемпіонат світу з воднолижного спорту. Він був проведений на базі дніпровського клубу Sentosa, і подвійно приємно, що виграв його спортсмен з нашого міста Данило Фільченко, який на цих змаганнях став дворазовим Чемпіоном Світу. Спортивною подією минулого року було названо проведення Dnipro ATB Marathon Спеціальним призом за внесок в розвиток спорту і здорового способу життя було відзначено рух Street Workout. А в ще одній номінації — «Меценат року» відзначили відразу чотири переможця. Напевно, і справді було б неправильно виділяти когось одного з цілої когорти людей, які допомагають розвитку спорту в нашому місті. Квартет лауреатів склали президент БК «Дніпро» Валерій Кондратьєв, Президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Петровський, президент Федерації воднолижного спорту Олексій Мартинов і президент Федерації дзюдо Михайло Кошляк. Традиційна щорічна церемонія нагородження «Кращі спортивні досягнення Дніпра — 2017 року» вже шостий рік поспіль збирає під одним дахом практично всіх знакових людей, які присвятили своє життя спорту і є знаковою подією для обласного центру. Завершився урочистий вечір традиційним спільним фото усіх номінантів та гостей спортивного свята.

https://mbfs.com.ua/
















Переглядів: 950
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (21.02.18 15:25): Подробно:
https://mbfs.com.ua/news/1485-u-dn-pr-proishla-schor-chna-ce remon-ja-sportivn-dosjagnennja-dn-pra-2017.html
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті