Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
13:29

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


21 лютого 2018, 14:43

У Дніпрі захисники та патріоти України нагородили представників лікарні ім. Мечникова

У Дніпрі, захисники та патріоти України нагородили представників лікарні ім. Мечникова
«Хрести милосердя» — від вдячних пацієнтів.
Саме так можна схарактеризувати добру та душевну акцію, яку провели у Дніпрі патріоти та меценати, а також воїни кіборги АТО.
Усі разом вони нагородили медиків лікарні Мечникова медалями «Хрест Милосердя», відзнаками, подарунками та таким чином віддали шану самовідданою праці й відваги людям, які рятували та рятують наших воїнів, котрі захищають нашу країну від агресії на сході держави.

Почесну нагороду та подарунки отримали 12 лікарів різного напрямку діяльності й 1 охоронець, — за безпеку в установі. На заході були присутні багато представників лікарні їм. Мечникова разом із головним лікарем Сергієм Риженко.

Нагороджували лікарів президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Петровський, голова громадської організації «Серця Кіборгів» Анатолій Свирид ( позивний Спартанець), президент баскетбольного клубу «Дніпро» Валерій Кондратьєв.

Саме вони й словом і ділом допомагають нашим воїнам і на передовій і після поранень. Саме вони є тими патріотами, які зупинили та зупиняють агресію ворога і допомагають людям отримати надію на майбутнє життя.

Лікарі із Мечникова кажуть, що вдячні за увагу і допомогу всім, хто підтримує обладнанням і медикаментами. І саме це і дозволяє рятувати сотні молодих життів.

https://mbfs.com.ua/















Переглядів: 1020
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (21.02.18 14:46): Подробно:
https://mbfs.com.ua/news/1486-u-dn-pr-zahisniki-patr-oti-ukr a-ni-nagorodili-predstavnik-v-l-karn-m-mechnikova.html
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті