Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
15:27

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


27 грудня 2017, 15:47

Для дітей та сімей Дніпровського центру соціальної підтримки «Добре вдома» провели новорічне свято

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» допомагає та підтримує Дніпровський центр соціальної підтримки для дітей та сімей «Добре вдома» вже 14 рік поспіль. Протягом кожного року на всі свята діти отримують подарунки та увагу від працівників фонду. Ось і в цей день напередодні Нового 2018 року провели свято і виставу з новорічними персонажами. В актовій залі Центру «Добре вдома» дітей розважали казкові герої, які влаштували для дітей шоу-програму, цікаві конкурси, змагання та ігри. Отримали вихованці центру і новорічні подарунки. А компанія «Міленіум», яка теж долучилася до благодійного дійства, приготувала для маленьких громадян нашої країни солодкі вироби своєї продукції.
Це свято організували для дітей, які тимчасово проживають у Центрі «Добре вдома» та щодо яких ведеться робота з повернення у їх біологічні сім’ї, влаштування у сімейні форми виховання, для дітей із сімей пільгових категорій, а також для дітей з інвалідністю та дітей з особливими потребами. Взагалі Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома» – це комплекс доступних послуг на рівні громади, які розроблені виходячи із потреб жителів Дніпровського району та Дніпра.
Послуги у Центрі «Добре вдома» надаються насамперед для того, щоб зберегти сім’ю для дитини, допомогти батькам піклуватися про дітей, захистити дитину від насильства, повернути дитину у рідну сім’ю або влаштувати в нову. Основна мета роботи Центру – це підтримка сімей, запобігати розлученням дитини з сім’єю та потрапляння її до інтернатного закладу.
У ці Новорічні свята, мабуть для усіх нас, захисників малечі — це ще одна можливість нагадати суспільству про необхідність захищати права дітей, прагнути, щоб усі діти росли щасливими у сім’ях, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками та громадянами своєї країни.

https://mbfs.com.ua














Переглядів: 627
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті