Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 14 червня 2024
08:39

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


20 листопада 2017, 11:45

Всеукраїнська Премія " Жінка ІІІ тисячоліття"

Всеукраїнська Премія " Жінка ІІІ тисячоліття" - серед переможниць і видатні жінки Дніпра.

18 листопада 2017 р. в залі Київського Національного Академічного театру оперети відбулась Х Ювілейна церемонія нагородження Всеукраїнської Премії "Жінка III тисячоліття". Відзначимо, що премією нагороджуються жінки, які досягли успіху в особистому і професійному житті, займаються благодійністю, які беруть участь у громадському житті, а також досягли успіху в різних сферах: науці, мистецтві, спорті. Свої статуетки в цей вечір отримали депутати, лікарі, актори театру і волонтери. В цьому році були нагороджені успішні і видатні жінки України. Серед них і видатні особистості Дніпра - Директор Дніпропетровського академічного музично-драматичного театру ім. Тараса Шевченка, заслужена артистка України Оксана Петровська та меценат, волонтер та підприємець Вергуш Арутюнян. Вони є справжніми патріотами Дніпра та України і ведуть активну громадську діяльність направлену на зміцнення нашої громадськості та української державності. Після отримання нагород у своїй промові зі сцени і Оксана Іванівна і Вергуш Фероївна звернули увагу на те. що необхідно підтримувати нашу українську культуру. допомогати нашим воїнам , які зберегають наш спокій и мир. Особливу увагу треба звернути і на наших волонтерів, які показують суспільству дива героїзму та патріотизму.
Серед представниць Дніпропетровщини, відзначених на церемонії також 11-разова чемпіонка України, Європи та світу, майстер спорту міжнародного класу в кульовій стрільбі Наталія Мудрик з Кривого Рогу і екс-королева краси Дніпропетровська Лілія Ватсон. Серед інших переможниць в розділі "Знакова постать" – народний депутат України Ірина Луценко і директор Інституту раку, заслужений лікар України Олена Колесник, в розділі "Рейтинг" – генеральний директор ТДВ "Трембіта" Стелла Станкевич, мати будинку сімейного типу (22 дітей) Орися Примак (м. Рівне), паралімпійська чемпіонка з карате Карина Янчук, начальник управління освіти Шевченківської РДА м. Києва Євгенія Ярова, , лейтенант міліції (в запасі, травмована при затриманні правопорушника), , генеральний продюсер телеканалу ZIK, журналіст Наташа Влащенко, голова сільської ради Гайсинського району Катерина Романенко, директор ліцею "Наукова зміна", заслужений працівник освіти України Марія Лисенко, громадянка Ісландії, яка пропагує українську культуру – Марія Шрамко,та навіть спеціальний гість церемонії – громадянка Швеції Маделейн Волгрен Вікері, а також представниці малого і середнього бізнесу, дизайнери, громадські діячки.
Церемонія нагородження – це визначна подія для країни і водночас зворушливе свято

В цей день тут були присутні всі обов'язкові атрибути красивої церемонії. Від входу до залу для глядачів і гостей проводжала червона килимова доріжка, на якій преса чинно обдаровувала фотоспалахами жінок у вечірніх сукнях і одягнених з голочки чоловіків. Зірок вечора обсипали пелюстками троянд. Інтелігенцію пригощали вином і вручали подарунки від спонсорів. Абсолютно всі гості з задоволенням позували перед фотографами і робили селфі на тлі «доріжки». В кулуарах йшло добре спілкування та активне знайомство.
Тож Х Ювілейна церемонія нагородження Всеукраїнської Премії "Жінка III тисячоліття" черговий раз підкреслила важливість активної громадянської позиці українських жінок.












Переглядів: 1275
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті