Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 26 квітня 2024
02:38

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


16 листопада 2017, 15:32

Сергій Рибалка: «Владі потрібен «ручний» фінансовий комітет»

«Владі потрібен «ручний» фінансовий комітет, аби ніхто більше не говорив про відсутність голови Національного банку протягом останніх семи місяців, щоб не добивалися більше проведення системних реформ у фінансово-банківському секторі», – пояснив Сергій Рибалка свою відставку з посади голови фінансового комітету, виступаючи з парламентської трибуни.
За словами народного депутата, йому є чим пишатися за час керівництва фінансовим комітетом.
«Ми розробили Стратегію розвитку банківської системи України до 2020 року, а також низку законопроектів: про Національний банк, про Фонд гарантування вкладів, про державні банки. Ми досі вимагаємо від Міністерства фінансів Стратегію розвитку державних банків, яких вже 60% на ринку. Але владі сьогодні не потрібні реформи. Яскравим свідченням цьому є відсутність в парламенті Міністра фінансів під час розгляду урядового законопроекту про кредитний реєстр», – наголосив Сергій Рибалка.
«Я неодноразово наполягав на тому, що законопроект про кредитний реєстр має бути обов’язково розглянутий. Адже в банках має бути якомога менше поганих кредитів, і вони мають знати, кому видають гроші», – додав С.Рибалка.




Переглядів: 375
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті