Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 18 квітня 2024
17:26

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


12 листопада 2017, 08:20

Відвідання дитячого притулка

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровского "Солідарність" разом з волонтерами та представниками «Українського Подвір'я» Дніпровської Єпархії УПЦ КП, відвідали дитячий притулок "Отчий дом", що розташований в м.Покровськ Донецької області. Дітям Привезли одяг, смаколики та необхідні продукти. Поїздка вийшла пізнавально-розважальна. Дітям розповіли про перспективи творчого розвитку, про те,що світ не обмежується маленькими містечками та професіями шахтаря або лікаря, хоч вони також важливі. Діти побачили на власні очі, за допомогою майстер-класів, що заробляти гроші і займатись творчістю можна одночасно. Зробили прикраси для волосся, познімали на професійну відеокамеру, розмалювали обличчя аква гримом. Задоволені були всі! І головне- з користю!
Мета цього заходу окрім благодійності - дати зрозуміти дітям що можна в потрібно виходити за рамки свого постійного життя і руйнувати стереотипи! Треба розвиватись та зростати щодня!








Останній раз редагувалося: 12.11.2017 08:24
Переглядів: 991
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (12.11.17 08:37): День украинского языка в «Украинском Подворье»
http://gorod.dp.ua/dozor/news.php?id=4952
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті