Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
17:25

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


24 липня 2017, 15:04

Ляшко: Від самодурства Супрун страждають українці

В.о. мінстра охорони здоров'я Уляна Супрун відмовляється розглядати звернення лідера Радикальної партії Олега Ляшка про надання допомоги на лікування українських громадян тому, що його фракція не голосувала за "медичну реформу" влади. Про це сам Ляшко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Ця історія - поза межами здорового глузду і елементарної людської етики. Неймовірне самодурство і зверхність представників влади!! Нічого подібного я не бачив ніколи в житті! Це є помста пані Супрун за нашу політичну позицію! Але страждають від цього самодурства самі нужденні українці, яким очільниця МОЗ відмовляє у медичній допомозі і лікуванні! У фашистських концтаборах робили так само", - вважає лідер "радикалів".

Ляшко також зазначив, що американка Супрун, мабуть, не в курсі, що в США лише за таке ідуть одразу у відставку, але від судового переслідування це там не звільняє.

"Тому вимагаю, щоб ця неймовірна історія була ретельно розслідувана!" - закликав нардеп.

Для підтвердження своїх слів Ляшко опублікував офіційну відповідь Супрун.

Нагадаємо, РПЛ не голосувала за так звану медичну реформу уряду, яка позбавляє українців права на безкоштовну медицину та веде до скрочення кількості лікарів та лікарень.



Переглядів: 567
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті