Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
00:42

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


13 липня 2017, 11:29

Ляшко: Влада згадує про європейські стандарти, коли хоче закрити нам рота

Олег Ляшко з трибуни Верховної Ради нагадав депутатам з коаліцію про стандарти європейського парламентаризму.
"У Європарламенті створена слідча комісія по розслідуванню офшорів. Фракція Радикальної партії, яка перебуває в опозиції, 2 місяці вимагала створити таку комісію у Верховній Раді. Коаліція не захотіла підтримати цю ініціативу, бо прикривала своїх керманичів, зокрема, президента", - звернувся до депутатів лідер Радикальної партії.
Політик зауважив, що це не єдиний випадок порушення європейських стандартів парламентаризму у ВР.
"За одну годину коаліція в антиконституційний спосіб протягнула закон, який дав можливість куму Порошенка Луценку стати Генеральним прокурором. Ми не мали навіть змоги подати постанову про блокування цього закону. Його підписали і за дві години призначили Луценка. Де у Європі можливо, щоб президент призначав свого кума Генпрокурором?", - обурився Ляшко.
Народний депутат наголосив, що більшість у парламенті спекулює на темі європейських стандартів.
"Коли ви хочете обмежити нас у праві свободи слова, то згадуєте про європейські стандарти. А коли ви грабуєте людей і зловживаєте владою, то про європейські стандарти ви швидко забуваєте. Це подвійні стандарти!,", - підсумував Ляшко.



Переглядів: 466
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті