Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
14:51

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Radikalnaya


22 червня 2017, 11:54

Ляшко-уряду: Як можна проводити реформу, не порадившись із медиками?

Олег Ляшко звернувся до уряду з вимогою відкликати медичну реформу. Політик переконаний, що нововведення в медичній сфері позбавлять права мільйонів українців на отримання медичної допомоги. «На численних зустрічах із медиками я не почув жодного слова на підтримку медичної реформи від уряду. Чому уряд ініціює надзвичайно важливу реформу в державі, не поцікавившись думкою професійного середовища та не провівши всенародного обговорення? Бо медична реформа, так само, як і земельна та пенсійна, не проводяться для українців, а на виконання меморандуму з МВФ – щоб взяти черговий кредит. На чорта ці кредити, якщо в результаті українці стають бідними, а Україна перетворюється на сировинну колонію?», - обурився Ляшко. Народний депутат переконаний, що в результаті урядової медичної реформи в першу чергу постраждають найбільш нужденні – пенсіонери, люди з інвалідністю, багатодітні та малозабезпечені сім’ї. «Медична реформа переслідує єдину мету – перекласти проблеми дефіциту фінансування медицини на кишені українців. Замість того, щоб створювати робочі місця та підвищувати зарплати українцям, аби більше доходів надходило до держбюджету, влада проводить закриває лікарні та позбавляють українців можливості отримувати медичну допомогу. Моя «залізна» команда цього не допустить. Ми стоїмо на сторожі інтересів українських медиків та їх пацієнтів», - наголосив лідер РПЛ. Політик також з трибуни парламенту привітав всіх медичних працівників зі святом, яке вони відзначали минулої неділі.



Переглядів: 737
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті