Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 18 квітня 2024
12:55

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


20 червня 2017, 11:20

Сучасна олімпійська база – стадіон «Трудові резерви»

У Дніпрі тепер з'явилася нова сучасна олімпійська база – стадіон «Трудові резерви». Реконструйований Спортивний об'єкт чекав на свою капітальну реконструкцію понад 10 років і ось, нарешті, відбулося урочисте відкриття стадіону.
Сотні мешканців Дніпра стали свідками нового народження сучасної спортивної арени Дніпропетровщини. Нарешті,місто Дніпро може пишатися олімпійською базою, яка стане трампліном для становлення майбутніх переможців у різних видах спорту – вважають наші прославлені чемпіони. Стадіон Трудові резерви довгі роки знаходився в аварійному стані і потребував капітальної реконструкції. Тільки останнім часом завдяки ініціативі багатьох людей спортивний об'єкт вдалося перевести з балансу міністерства освіти у комунальну власність. Гроші на реконструкцію стадіону були виділені з Державного та обласного бюджетів.
А нове футбольне поле – це подарунок дніпровської обласної федерації футболу. Реконструкція спортивного об'єкта стала можлива завдяки зусиллям багатьох людей і перш за все президента федерації футболу України, народного депутата України Андрія Васильовича Павелко який доклав чимало зусиль для об'єднання багатофункціональних завдань необхідних для вирішення цього питання. Таким чином, стадіон Трудові резерви стане єдиною кращою легкоатлетичною ареною у Дніпропетровській області. 
Сучасні бігові доріжки і сектори для стрибків тепер дозволятимуть спортсменам ретельніше готуватися до змагань та досягати ще кращих результатів.  
А першою ластівкою на стадіоні вже 9-10 червня стануть відкриті обласні легкоатлетичні змагання серед юнаків. Окрім легкої атлетики на стадіоні дітлахи можуть спробувати свої сили у секціях баскетболу, футболу, боксу, настільному тенісі, важкій атлетиці та інших видах спорту.
Особливо радує майданчик з баскетболу. Одночасно тут зможуть займатися понад 500-600 чоловік. Розроблений і спеціальний графік, згідно якому юні спортсмени абсолютно безкоштовно щоденно тренуватимуться на цьому стадіоні.  
Відтепер шанси що Дніпропетровщина і Україна ще не раз пишатимуться успіхами наших спортсменів, які прославлятимуть рідну державу на світових спортивних аренах підвищаться .
Всі разом, об'єднуючи зусилля і любов до нашого міста , ми зможемо зробити наше улюблене місто Дніпро ще більш спортивним,кращим та привабливим.
МБФ Олександра Петровського "Солідарність"









Переглядів: 875
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті