Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 4 травня 2024
00:02

БЛОГИ

lorik1702


23 квітня 2024, 09:10

Контроль за обігом підакцизної продукції та сплатою акцизного податку: результати роботи податківців Дніпропетровщини

Податковою службою Дніпропетровщини у березні 2024 року забезпечено надходження акцизного податку до Державного бюджету України у сумі 31,9 млн грн, або понад 113,3 відс. від доведеного показника, в тому числі акцизного податку із вироблених в Україні товарів у сумі 25,6 млн грн та акцизного податку з ввезених в Україну товарів у сумі 6,3 млн гривень.
Також, протягом березня п. р. податківцями Дніпропетровщини:
- проведено 118 фактичних перевірок з питань дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері обігу підакцизної продукції, за результатами яких донараховано штрафні санкції у сумі понад 1,0 млн гривень.
- анульовано 72 ліцензії на право роздрібної торгівлі, в т. ч. 55 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами та 17 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.
За результатами спільних заходів, які проводяться разом з працівниками ГУНП у Дніпропетровській області, вилучено із незаконного обігу понад 4000 пачок контрафактних тютюнових виробів на загальну суму понад 240,0 тис. гривень.
«Основним індикатором ефективної боротьби з нелегальним обігом тютюнових виробів є збільшення за даними РРО/ПРРО обсягу виручки від реалізованих суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, рідин, що використовуються в електронних сигаретах», - зазначив заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федір Терханов.
Так, у березні поточного року у порівнянні із лютим зазначений показник збільшився на 171,4 млн грн та склав 766,1 млн гривень. Збільшення виторгів відбулося майже по всім територіальним громадам Дніпропетровщини.
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області наголошує про необхідність дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства при здійсненні діяльності з роздрібного продажу підакцизної групи товарів.


Останній раз редагувалося: 23.04.2024 09:10


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті