Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 24 травня 2024
16:20

БЛОГИ

kogushka


21 липня 2012, 10:34

Детям -сиротам Днепропетровщины общественность и власть подарила детское шоу

За підтримки губернатора Олександра Вілкула 28 червня 2012 року о 10:00 для майже двохсот дітей, які відпочивають у дитячому центрі соціальної реабілітації «Перлина Придніпров'я» в селі Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області відбудеться лазерне шоу-вистава театру естрадно-циркової мініатюри м. Запоріжжя «Зірковий мікс». Захід проходить у рамках святкування Дня Конституції України. Вистава пройде в ігровій формі.
З 1 вересня 2012 року в усіх містах та районах Дніпропетровщини цю виставу переглянуть всі діти, які потребують соціальної уваги та підтримки держави.
Згідно Конвенції ООН про права дитини кожна дитина має право на оздоровлення та культурне дозвілля. В 2012 році дитячий фонд ЮНІСЕФ визнав Дніпропетровщину регіоном в якому на високому рівні відбувається захист прав дитини. Культурно оздоровчі напрямки роботи облдержадміністрації є пріоритетними.
Організатори акції – управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації та дитяча громадська організація правозахисна спілка «Допоможемо дітям».
Нагадаємо, що 21 червня 2012 року Прем'єр-міністр України Микола Азаров та губернатор Олександр Вілкул відкрили унікальний обласний дитячий центр соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» в селі Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області.
Управління преси та інформації облдержадміністрації


Останній раз редагувалося: 21.07.2012 10:34


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Ракушка  (24.07.12 12:37): Читаешь новости, что деткам помогают, и на душе спокойно. Хорошо, что о них есть кому заботиться. В этом плане Александр Юрьевич - мужик, что надо! Відповісти | З цитатою
Коробочка  (23.07.12 11:17): Не про многих политиков можно сказать - молодец! Но в случае с Вилкулом - можно! Он действительно молодец, раз так заботится о детях. И это не показательные выступления, ведь показуха чаще всего проводится единократно, а губернатор и деткам, больным ДЦП устроил прогулку на лошадках, что для них очень полезно, и детские площадки и парки восстанавливают для деток. Так что меня лично радует, что в нашей области есть такие политики. Відповісти | З цитатою
Оля  (23.07.12 09:03): Нормальный все таки мужик Вилкул. Помогать сиротам - не про многих политиков такое напишут Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті