Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
17:29

БЛОГИ

phillpillo


17 листопада 2017, 11:19

Порошенко приготував новорічний подарунок своїй Адміністрації

 Треба вміти радіти чужому щастю, але якось не виходить. Щодня переглядаючи новинні стрічки і читаючи про можливе підвищення тарифів на ЖКГ (Гройсман, звичайно, обіцяє, що подорожчання не буде, але довіри немає), підвішений у повітрі транш МВФ, чергову спробу розпродажу держвласності або, знайомлячись з новими цінами на магазинних прилавках, виникають апатія і відчуття якоїсь безвиході. А коли упереміш з абсолютно не райдужними перспективами, трапляються на очі статті про шикарне життя представників влади: їх закордонний відпочинок, нові нерухомі або цінні придбання, багатотисячні або навіть мільйонні премії, які їм виписані за сумнівні досягнення - то тут вже верх бере гнів і на розум мимоволі приходять думки про те, як би всіх цих народних слуг зібрати на одному кораблі і не за три роки, як це було у відомому анекдоті, а набагато швидше, відправити в бiк одного з КПЗ.

 Ще не встигло закінчитися розслідування за фактом отримання величезних премій чиновниками Мін'юсту (Нагадаю: в травні і червні цього року вісім співробітників відомства отримали винагороду більш ніж на 23 млн. грн. Найбільше отримав головний державний виконавець відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Іван Нещадим. Його премія склала 8,9 млн. грн. Для порівняння глава Департаменту державної виконавчої служби Дмитро Поліщук отримав в нагороду всього 1,8 млн.грн.), як з'явилася інформація про новорічні бонуси для чиновників з Адміністрації президента. Про це на своїй сторінці на сайті Obozrevatel.com повідомив парламентарій Борислав Береза, який ставив багато незручних питань щодо іншого корупційного інциденту - отримання главою НАПК Наталією Корчак премії в розмірі 200 тис. грн.

 За які такі заслуги ці панове удостоїлися таких нагород? За красиві очі? За роботу, яку не видно? І чому саме на них впав вибір? Може тому, що з ними Порошенку простіше домовитися про "невеликий" відсоток? Цi питання зацiкавлять багато кого, тому з нетерпінням чекаємо коментарів від представників влади.



Останній раз редагувалося: 17.11.2017 11:19


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті