Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 30 апреля 2024
00:54

AC/DC: Live at Donington

Посмотреть афишу: AC/DC: Live at Donington Рок

Великобританія, 1991, 🕓 120 min


Реж.: Девід Мале
✩✩✩: AC/DC, Енгус Янг, Малкольм Янг, Брайан Джонсон, Кліфф Вільямс, Кріс Слейд

Грандіозний виступ AC/DC в серпні 1991 року, який розпочав фестиваль "Monsters of Rock" на території замку Donnington (Великобританія). Двогодинне видовище, переповнене суперхітами рок-музики, світловими і візуальними ефектами, зняте на 26 камер, одна з яких була розміщена на вертольоті. Цей фільм - один з найкращих способів відчути всю енергію групи, якщо ви не були на живому концерті AC/DC. Зникає відчуття присутності у кінозалі, натомість з’являється упевненість в тому, що знаходишся на концерті у знаменитому Donington, серед понад 100000 фанатів, та разом з ними підспівуєш величним хітам корифеїв року!

AC / DC - легендарна, культова і всесвітньо відома австралійська рок-група - є найуспішнішою рок-групою в Австралії і однією з найпопулярніших в світі. AC/DC - скорочено від англ. alternating current / direct current «змінний струм / постійний струм») - сформована в Сіднеї в листопаді 1973 року вихідцями з Шотландії братами Малькольмом і Ангусом Янгами. AC/DC разом з такими групами як Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, Iron Maiden, Scorpions, Black Sabbath, Uriah Heep, Judas Priest і Motörhead часто розглядаються як піонери хард-року і хеві-метала. Самі ж музиканти класифікували свою музику як рок-н-рол, оскільки в її основі лежить ритм-н-блюз з сильно спотвореним звучанням ритмічної й соло-гітар.

Група AC/DC продала більше 200 мільйонів альбомів, що робить її однією з п'яти найбільш продаваних груп в історії світової музики в числі The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd й Eagles.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте