Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Сб, 18 травня 2024
22:43

Казанова: Останнє кохання

Подивитися афішу: Казанова: Останнє кохання Історія, Мелодрама

Dernier amour
Франция, 2019, 🕓 98 min

Canal+ [fr], Casa Kafka Pictures, Casa Kafka Pictures Movie Tax Shelter Empowered by Belfius, Centre National de la Cinématographie (CNC), Ciné, Cinémage 13, Cofinova Développement 3, Cohen Media Group

Реж.: Бенуа Жако
✩✩✩: Венсан Линдон, Стэйси Мартин, Валерия Голино, Джулия Рой, Нэнси Тейт, Анна Коттис, Хейли Кармайкл, Кристиан Эриксон, Нэйтан Уиллкокс, Джесутасан Антонитасан...
IMDB: 5.00


Джакомо Казанова (Венсан Ліндон), який звик вести розгульний спосіб життя та безперестанку ошукувати людей, потрапляє до в’язниці у Венеції. Як тільки видалась нагода покинути місто він їде до Лондона. Не знаючи ані людей, ані міста, ані мови, Казанова все одно знаходить можливість продовжувати звичне для нього життя. Але зустріч з юною куртизанкою Маріанною де Шапіньйон (Стейсі Мартін) змінює його. З її появою усе його вміння зваблювати жінок розвіюється.

Історична мелодрама «Казанова. Останнє кохання» ґрунтується на мемуарах Джакомо Казанови. Італійський авантюрист, мандрівник та письменник прославився своєю книгою «Історія мого життя». Описані у ній численні любовні інтриги зробили ім’я Казанови вживаним у значенні «спокусник». Втілити персонажа на екрані запросили Венсана Ліндона, який у 2015 році отримав пальмову гілку Канського кінофестивалю за краще виконання ролі. Його напарницею на екрані стала зірка «Німфоманки» Стейсі Мартін.










Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті