Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 26 апреля 2024
03:59

Яку роль відігравав Гетьманат Петра Скоропадського в Українській революції 1917-1921 років?

Посмотреть афишу: Яку роль відігравав Гетьманат Петра Скоропадського в Українській революції 1917-1921 років? Лекция

Книгарня «Є» та історичний факультет Дніпровського національного університету ім. О. Гончара запрошують на відкриту лекцію Дмитра Архірейського «Яку роль відігравав Гетьманат Петра Скоропадського в Українській революції 1917-1921 років?», яка відбудеться 24 травня в рамках проекту «Історичний факультатив» до 100-річчя університету.

Велика Українська революція 1917−1921 рр. представлена різними політичними силами та українськими національними режимами. Де місце серед них Гетьманської Держави Павла Скоропадського? Чи представляв цей консервативний режим революцію, а можливо є підстави відносити його до табору контрреволюції? Наскільки сучасні українці адекватно оцінюють історичну роль Петра Скоропадського та його держави? Спробуємо відповісти на ці та інші запитання.

Дмитро Архірейський — доктор історичних наук, професор кафедри східноєвропейської історії Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара, автор книжки «Махновська веремія. Тернистий шлях Революційної повстанської армії» (Темпора).


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте