Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
11:47

Мистецькі атрибути Великодніх свят

Мистецькі атрибути Великодніх свят

4 квітня 2018 року о 12.00 у Дніпровському Будинку мистецтв (вул. Філософська, 23, приміщення колишнього кінотеатру Червоногвардієць) відбудеться відкриття Всеукраїнської виставки народного мистецтва «Мистецькі атрибути Великодніх свят».

Це традиційна виставка, підготовлена до свята Великодня майстрами об’єднання майстрів народного мистецтва Будинку мистецтв та їх колегами із різних міст України. Відвідувачі виставки зможуть побачити мистецькі атрибути, що традиційно виготовляються в цей період: плетені кошики і корзинки, вишиті серветки та рушники, витинанки, петриківський розпис та вироби з глини, традиційний український народний одяг. Головні атрибути виставки - декоровані Великодні яйця. В експозиції розміщені традиційні писанки на курячих, гусячих, страусиних яйцях, дряпанки і мальованки, характерні для нашого краю, а також сучасні декоровані яйця. Всього на виставці експонується понад 540 творчих робіт 62 майстрів із Полтави, Миколаєва, Херсона, Ужгорода, Запоріжжя, Косова, Дніпра, Кам’янського, Новомосковська, Верхівцевого, Тернівки, Голої Пристані, Петриківки, Синельникового, Підгороднього, Опішні, Солонянського району Дніпропетровської області. Серед учасників виставки члени Національної спілки народних майстрів України, майстри народного мистецтва, атестовані Національною спілкою народних майстрів України, представники центрів народних ремесел.

Виставка буде працювати з 4 до 22 квітня з 10.00 до 18.00, крім суботи та неділі.



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте