Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
13:04

DNIPRO BOOK FEST

Посмотреть афишу: DNIPRO BOOK FEST Конкурс, Кастинг, Литература

З 1 лютого по 15 травня 2018 р. проводиться Всеукраїнський літературний конкурс прозових україномовних видань «Dnipro-Book-Fest».

Метою Конкурсу є популяризація сучасних українських авторів та прозових україномовних видань у м. Дніпро та регіоні, презентація авторської концепції сучасних українських письменників та дизайнерів книжкових обкладинок, залучення населення до читання українських книг, знайомство авторів України з регіоном Придніпров’я.

До участі у конкурсі запрошуються автори, які мають у своєму доробку прозові україномовні видання, що відповідають умовам конкурсу.  
Конкурсанти мають змогу спробувати сили в чотирьох номінаціях: проза для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, проза для підлітків, прозові твори (романи, повісті), кращий дизайн книжкової обкладинки.

Заявку і два екземпляра видання конкурсанти мають надіслати до 15 травня 2018 р. на адресу, зазначену в умовах конкурсу.

Видання конкурсантів будуть оприлюднені на виставці «Dnipro-Book-Fest» в Дніпровській Центральній міській бібліотеці.

Ініціатором та організатором конкурсу є БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «UKRAINIAN MODERN ART LAB»» (Україна, м. Дніпро) та ДНІПРОВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА БІБЛІОТЕКА.

Для оцінки надісланих на конкурс робіт створено Журі, до складу якого увійшли літературні критики, письменники, журналісти, діячі мистецтв, представники організаторів конкурсу та громадських організацій.

Церемонія нагородження переможців Конкурсу прозових україномовних видань «DNIPRO-BOOK-FEST» відбудеться 8 вересня 2018 р. під час проведення святкових заходів з нагоди Дня міста Дніпра.

Координатори проекту:
Ольга Рєпіна – літературний та арт-критик, прозаїк, психолог, член НСЖУ, член НСПУ.
Олена Петренко, завідувач відділу художньої літератури Дніпровської Центральної міської бібліотеки

Контакти:
телефон (056) 744-71-73
е-mail: dnіprо[email protected]





 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте