Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
12:17

На гребні хвиль моєї пам’яті

Посмотреть афишу: На гребні хвиль моєї пам’яті Живопись

Персональна художня виставка Тетяни Корольової-Павлової «На гребні хвиль моєї пам’яті», де представлено близько 40 художніх полотен мисткині.

Тетяна Корольова-Павлова – відомий митець у Дніпрі, творчий доробок якої відзначений у 2017 році мистецькою премією ім. Федора Решетнікова. Народилася 28 квітня 1965 року у м. Дніпропетровську в родині відомого скульптора Юрія Павлова. Навчалась у Дніпропетровському художньому училищі. Закінчила Харківський художньо-промисловий інститут (майстерня А. Проніна). Після отримання вищої художньої освіти вона разом із своїм чоловіком - художником Миколою Корольовим, працювала в Керчі.

Учасниця різноманітних художніх виставок з 1988 р. Серед них: Друга бієнале станкової графіки (Кенігсберг, 1992р.), персональні виставки у Нью-Йорку (1998р.), Керчі (Крим, 1998р.), Дніпропетровську (1999р.), Нюрнберзі (Німеччина, 2001р.)

Член Національної спілки художників України з 1992 р.

Спеціалізується на монументально-декоративному мистецтві. Автор багатьох монументальних розписів в Україні та за кордоном.

Виставка буде експонуватись до 20 лютого 2018 року.






























Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте