Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
11:09

100 років боротьби. Українська революція 1917-1921рр.

100 років боротьби. Українська революція 1917-1921рр.

История

Виставка присвячена подіям Української революції 191-1921 років та важливим процесам, що паралельно відбуваються на території нашої держави: державного будівництва, творенню української політичної нації, відродженню української науки, культури, освіти, духовності тощо. Завдяки фотокарткам та свідченням сучасників розкривається ще один важливий аспект – життя та побут звичайної людини під час революційних подій. Багато уваги приділяється лідерам Української революції: Михайлу Грушевському, Володимиру Винниченко, Симону Петлюрі, Павлу Скоропадському та ін.

Виставка підготовлена на основі матеріалів інформаційно- просвітницької кампанії до 100-річчя Української революції 1917-1921 років Українського інституту національної пам’яті, використані матеріали музею Української революції 1917-1921 років, Музею видатних діячів української культури, Музею української діаспори, Галузевого державного архіву Служби безпеки України, особистого архіву києвознавця Віктора Киркевича, особистого історика Ярослава Тинченка, особистого архіву історика Ігоря Гриценка.

Завдяки використанню документальних матеріалів, матеріалів з особистих архівів, свідчень сучасників, виставка достовірно транслює історичні події того часу нашим сучасникам.

Виставка гармонійно доповнює музейні матеріали, що експонуються у музейній залі № 5 і розповідають про події Української революції 1917-1921 рр. саме на Катеринославщині.

Виставка працює кожного дня, крім понеділка та останньої п’ятниці місяця, з 10.00 до 17.00 години, каса зачиняється о 16.15.

Відкриття виставки «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921рр.» - 18 січня 2018 року о 15.00 (8 зала)


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте