Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
13:53

Завтра_2037

Завтра_2037

Ваш тінейджер задумав втілити у життя стартап, новий гаджет або додаток для смартфону? Він бачить себе популярним влогером, мандрівником або музикантом, але не знає ще, з чого почати? Або, навпаки, взагалі й гадки не має, куди себе пристосувати після закінчення навчання?

Тоді з радістю запрошуємо його на конференцію Завтра_2037 (3 грудня, Дніпро, Дніпропетровська академія музики ім. М. Глінки). Тут він знайде однодумців, друзів та познайомиться із цікавими хлопцями та дівчатами, які підтримають, порадять та надихнуть на величезні досягнення або маленькі цілеспрямовані кроки. Адже Завтра_2037 - це платформа, на якій виступають підлітки, що живуть у завтра і мислять майбутнім. Ми віримо, що ця конференція стане яскравою подією у їхньому житті та одним з інструментів заохочення до подальшого навчання і самовдосконалення.

Програма всеукраїнської конференції унікальних тінейджерів «Завтра_2037»

Вартість: особам до 18 років - вхід безкоштовний за умови попередньої онлайн-реєстрації. Квиток можна отримати за посиланням: http://zavtra2037.ticketforevent.com/. Вартість дорослого квитка 200 гривень.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте