Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
02:24

КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ - 2017

Посмотреть афишу: КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ - 2017

17 жовтня 2017 р. о 14-й годині біля Меморіального будинку-музею академіка Д.І. Яворницького відбудеться свято на пленері «Козацькі розваги», приурочене до Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрова Пресвятої Богородиці. Четвертий рік поспіль музей проводить спортивно-інтелектуальні змагання між студентами вищих навчальних закладів міста.

  Цього разу зустрінуться давні суперники – збірні команди Національного гірничого університету та Дніпропетровського Державного Аграрно-економічного університету. Серед учасників заходу також творчі колективи університетів – ансамбль народного танцю «Дніпровські хвилі» ДДАЕУ з автентичним українським гопаком, вокальний гурт «Мальви» НГУ, студенти Дніпровського політехнічного коледжу з гумористичною інсценізацією, козаки та старшина Кодацької паланки Запорозького війська низового, що представлять унікальну колекцію шабель й козацькі техніки володіння зброєю, старовинні народні інструменти та ін.

«Козацькі розваги» не випадково проводяться біля будинку Дмитра Івановича Яворницького – всесвітньо відомого «Козацького Батька». Видатний вчений все життя присвятив дослідженню історії запорозького козацтва, глибоко та всебічно висвітлив різноманітні аспекти життя запорожців у своїх працях, зібрав та подарував нашому місту цінну колекцію козацьких старожитностей, фольклорні та етнографічні матеріали.

Захід здійснюється за підтримки приватного музею “Машини часу»

Запрошуємо всіх бажаючих!

Телефон для довідок: (066) 35 25 9 85.

Інформаційний ресурс: http://museum.dp.ua, www.facebook.com/budynok1, https://twitter.com/D_Yavornytsky








 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте