Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
08:32

Виставка «Penetration». Проникнення у стереотипи

Виставка «Penetration». Проникнення у стереотипи

Персональна виставка Микити Шаленного PENETRATION

Одразу попереджуємо - експоновані роботи містять оголену натуру та сцени насилля, тож вхід на виставку особам, що не досягли 18 років, дозволено виключно у супроводі батьків/опікунів. 

Фотопроект PENETRATION Микити Шаленного — це спроба художника проникнути до найбільш потаємних місць людських взаємин і дослідити стереотипи та архетипи, що продовжують там існувати. На рівні колективного несвідомого суспільство продовжує замовчувати та ховати під одягом все, що стосується домінування, взаємних утисків та пресингу у стосунках, намагаючись ігнорувати їх. 

Nikita Shalenny народився у 1982 році, в місті Дніпро, де нині живе і працює. Закінчив Придніпровську державну академію будівництва та архітектури. До 2008 року вів архітектурну практику. Художник, графік, автор об’єктів та інсталяцій. В 2011 році отримав Приз глядацьких симпатій, PinchukArtPrize. Робота Сибір визнана Найкращою інсталяцією ArtVilnius 2015. Учасник багатьох групових та персональних виставкових проектів в Україні та за кордном. Його роботи зберігаються в музейних та приватних колекціях Данії, Великобританії, Польщі та України. 

Деталі www.artsvit.dp.ua


   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте