Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вс, 28 апреля 2024
17:21

Життя прекрасне

Посмотреть афишу: Життя прекрасне

Центральна міська бібліотека запрошує всіх бажаючих на перегляд художнього фільму Роберто Беніньї «Життя прекрасне».

Італія, 1939 рік. Із села до міста Ареццо приїжджає життєрадісний та обдарований надзвичайним почуттям гумору Гвідо. Випадково зустрівши шкільну вчительку Дору, він з першого погляду закохується в неї. Поступово він завойовує її своїми «чарівними» фантазіями, своєю безмежною щирістю і неймовірним почуттям гумору. Дора і Гвідо одружуються, відкривають свою книжкову крамничку і незабаром у сім'ї появляється син Джозуе. Фільм у першій своїй частині здається доброю і романтичною казкою.

Та невдовзі вибухає війна, починаються переслідування євреїв, і коли Дори не було вдома, Гвідо та його сина і старого дядька забрали щоб відправити до концентраційного табору. Хоч Дора не була єврейкою, вона добровільно сідає на той самий поїзд, щоб бути разом з сім'єю. У таборі старших немічних чоловіків і жінок, а також малих дітей, вбивають у газових камерах. Щоб врятувати сина і щоб він не боявся, Гвідо пояснює йому, що все, що відбувається навколо — це гра, призом у якій буде справжній танк. Для отримання головного призу необхідно набрати 1000 балів, які даються при безумовному виконанні ряду правил: забороняється показуватися на очі солдатам, плакати, скаржитися і просити їсти. Дитина вірить своєму татові, незважаючи на смерть, біль і кров навколо, що це тільки гра.

Картина демонструється російською мовою.

Cоціокультурний центр, 4 поверх.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте