Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
10:04

Сократ. Найзагадковіший філософ

Сократ. Найзагадковіший філософ

Лекция

В історії філософії немає фігури більш відомої ніж Сократ. Ще з давнини в свідомості людей він став уособленням мудрості, ідеалом мудреця, що поставив істину вище за життя. Він перший показав, що в будь-який час і в будь-якому місці, що б з нами не відбувалось і чим би ми не займались, буденне життя доставляє нам привід філософствувати.

Запрошуємо вас на лекцію про Сократа, його життя і смерть, його метод, парадокси та іронію, про відкриття Сократом поняття свободи. Адже він дав приклад свободної людини. Приходьте, буде цікаво. 

P.S.
«Сократ. Найзагадковіший філософ» — це одна лекція з курсу 
«Філософія для життя», яку можна прослухати окремо, чи приєднатись до групи і продовжити знайомитись з іншими темами курсу, що вивчає великі вчення Сходу та Заходу.
Розгорнута програма занять за посиланням: http://www.newacropolis.org.ua/uk/philosophy/kurs-z-filosofii/prohrama-navchannia

ЯК ПРОХОДЯТЬ ЗАНЯТТЯ? Курс складається з лекцій та практичних занятть і неформальних зустрічей, діалогів, переглядів і обговорення кіно.

СКІЛЬКИ ЧАСУ ТРИВАТИМЕ КУРС? Лекції проходять один раз на тиждень щочетверга. Тривалість курсу — 5 місяців.

ЗВІДКИ ЦЕЙ КУРС? Програма курсу розроблена культурною асоціацією «Новий Акрополь», яка існує з 1957 року. Основою «Нового Акрополя» є філософська школа. Цей курс читається у більш ніж 50 країнах світу. В різних містах Україні — з 1991 р. Більше про нас можна дізнатися тут: http://www.newacropolis.org.ua/uk/about/shcho-take-novyi-akropol
.ЩО ДАЛІ? Після закінчення курсу можна продовжити навчання в «Новому Акрополі» на старших курсах філософської школи та долучатись до культурних, соціальних та волонтерських проектів.

Контактні телефони: (066) 170-68-41, (068) 856-24-72

Адреса: вул.Надії Алексєєнко (Чичеріна) 21, 6 поверх, оф. 612.

Зареєструватись на цикл лекцій можна за посиланням: http://www.newacropolis.org.ua//register/introductory-course/dnipro


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте