Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
03:06

Виставка художньої ляльки «Натхнення»

Посмотреть афишу: Виставка художньої ляльки «Натхнення»

«Студія ляльки», школа лялькового мистецтва міста Дніпро, спільно з Дніпропетровським національним історичним музеєм ім. Яворницького презентує відкриття четвертої виставки художньої авторської ляльки «Натхнення».

З 1 грудня 2017 року жителі та гості нашого міста мають унікальну можливість зануритись у казковий дивовижний світ художньої авторської ляльки, антикварної ляльки та ведмедиків Тедді. Понад тридцять художників-лялькарів з усієї України та ближнього зарубіжжя пропонують витвори свого мистецтва.

З давніх давен, ляльки є відображенням національної культури людства. Вони відрізняються своєю різноманітністю, тому створення кожної ляльки потребує від художника глибокого вивчення традицій, історії побуту, костюма. Кожна створена лялька це роки навчання та місяці невтомної праці. При створенні ляльки кожен художник вкладає в неї частку своєї души, свій настрій.

Художня та сувенірна лялька є предметами інтер’єру. Вони можуть стати подарунком, який буде ексклюзивним, бо їх створено у одиничному екземплярі.

Багато ляльок знаходять свої домівки у різних країнах світу, та оселяються у приватних колекціях.
До вашої уваги будуть представлені ляльки всесвітньо відомих художників, які виготовляють ляльки із порцеляни, тканини та полімерної пластики. Також, відвідувачі ознайомляться з теплим та різноманітним світом ведмедиків Тедді.

Кожна наша виставка додає до уваги глядача щось нове, та майже унікальне. Ця виставка теж має такі родзинки. По — перше, це експозиція антикварної ляльки. По — друге, за допомогою Александра Максякова, на Вас чекає можливість зазирнути у світ театрального закулісся, побачити ляльок, які відпрацювали багато років на сцені. Ляльок, створених найвідомішими майстрами театральної ляльки. Деякі зламані, не мають рук та крил, але кожна має у собі частку душі майстра, її погляд чарує та повертає Вас у далекий світ дитинства.

Протягом двох місяців Вас чекають дивовижні зустрічі з ляльками та майстрами, унікальна можливість придбати ляльку, якщо вона не є у складі приватної колекції.

Приходьте до нашої виставки та насолоджуйтесь чарівним світом художньої ляльки.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте