Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
16:22

Жадан i Собаки

Посмотреть афишу: Жадан i Собаки Рок

Жадан І Собаки - одна з найпопулярніших українських панк-груп, що грає гостро-соціальну злободенну музику. Проект виник у Харкові 2007 року і є кооперацією проповідника Церкви всіх своїх Сергія Жадана та ска-панк-колективу Собаки в космосі. За час своєї співпраці проект випустив 4 студійні альбоми та дав сотні концертів в Україні, Білорусі, Польщі, Чехії, Словаччині, Австрії, Німеччині та США. Жадан І Собаки є передусім концертним проектом - кожен свій виступ музиканти перетворюють на незабутню протестно-алкогольну феєрію. Саме тому харків'яни є частими й бажаними гостями багатьох фестивалів та культурно-мистецьких акцій. У своїй творчості харківський колектив звертається до самосвідомості та ідентичності мешканців спальних районів, передмість та приватного сектору. Музиканти охоче говорять як про глобальне (політика, церква, лібералізм), так і про цілком конкретне (акциз, безвіз, субсидії по безробіттю).

Цієї осені Жадан І Собаки рушають у черговий концертний тур Україною, Австрією, Німеччиною та Польщею. Музиканти презентують нову концертну програму "Мальви", що поєднує в собі елементи традиційного українського мелосу з традиціями соціального ска-панку та життєствердного геві-металу.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте