Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
01:45

Експрес-курс англійськоі мови

Експрес-курс англійськоі мови

Лекция, Мастер-класс

«Активуй Англійську».

Мешканців Дніпропетровщини запрошують на експрес-курси з іноземної мови. Їх організували у Дніпропетровській обласній бібліотеці. Заняття – безкоштовні. Початок вже 12 лютого.

Експрес-курс «Активуй Англійську» складається із 10 лекцій, по 90 хвилин кожна. Заняття – щовівторка о 15:30. На них запрошують усіх бажаючих, вік та рівень володіння мовою – не важливий. На студентів чекають розмовні вправи у парах, спілкування на побутові теми, пізнавальні лекції про традиції англомовних країн.

Щоб записатися, потрібно завітати до Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки за адресою: м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 18, 2-й поверх, центр «Вікно в Америку», каб.19. Із собою мати паспорт.

Телефон для довідок: 731-92-80, вихідний – п’ятниця.



   


Світлана  (20.09.17 16:22): О, саме на подібних курсах вчилася моя знайома, нещодавно повернулася з Туреччини - задоволена, спілкувалася там англійською і її розуміли! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте